IDEAL CA APERITIV SI PE PARCURSUL SERVIRII MESEI
VARIETATE DE STRUGURI: Glera
TARIE ALCOOLICA: 11% VOL
AROMA: Sec si placut fructat
CULOARE: Galben pai deschis cu perlaj fin si persistent
COMBINATII: ...
SOI DE STRUGURI: Glera
TARIE ALCOOLICA: 10,5% VOL
AROMA: Eterica, bogata, condimentata si bine echilibrata
CULOARE: Galben pai cu reflectii verzui
RECOMANDARI CULINARE: Excelent cu tot felul de mancaruri pe ...
Compoziţie: Glera
Denumire: Prosecco Valdobbiadene DOCG
Suprafaţa de producţie: regiunea Valdobbiadene (dealuri aflate la nord de Conegliano)
Vinificare:
Mustul este imediat separat de coaja strugurilor, iar ...
Compoziţie: Glera
Denumire: Prosecco DOC
Suprafaţa de producţie: Treviso
Vinificare:
Mustul este imediat separat de coaja strugurilor, iar apoi este trecut într-un rezervor din oţel pentru a-şi finaliza ...
Aflata la poalele Prealpilor Venetieni, intre Asolo si Conegliano, crama Val D’Oca isi gaseste inceputurile in 1952, an in care 129 de viticultori formau o cooperativa, convinsi ca acest mod de asociere este cea mai ...
Verdiso, Perera si Bianchetta sunt strugurii tradiționali, împreună cu strugurii Glera (Prosecco) din zona Valdobbiadene. Ei contribuie, datorită particularităților lor, la echilibrul senzorial al Prosecco. Prosecco ...
ZONA DE PRODUCŢIE
Proprietatea Val de Brun
Podgorii: orientate pe nord-sud şi est-vest, cu aproximativ 4.000-4.500 butuci de viţă de vie pe hectar, având o vârstă de 8-12 ani
Producţie medie: aproximativ 3-4 kg de ...
Proprietatea Val de Brun
Podgorii: cu o vârstă de 15-18 ani
Producţie medie: 800-900 de kilograme pe hectar
Tehnica de creştere: Moscato
TEHNOLOGIE
Vinificarea în alb și depozitarea mustului în recipiente cu ...
ZONA DE PRODUCŢIE
Proprietatea Val de Brun
Podgorii: cu o vârstă de 15-18 ani
Producţie medie: 800-900 de kilograme pe hectar
Tehnica de creştere: Moscato și Malvasia negru
TEHNOLOGIE
Vinificarea în alb și ...
ZONA DE PRODUCŢIE
Proprietatea Val de Brun
Podgorii: orientate pe nord-sud şi est-vest, cu aproximativ 4.000-4.500 butuci de viţă de vie pe hectar, având o vârstă de 8-12 ani
Producţie medie: aproximativ 3-4 kg de ...
ZONA DE PRODUCŢIE
Pe dealurile din provincia Treviso
Podgorii: orientare est-vest şi nord-sud, cu aproximativ 3.000-4.000 de butuci de viţă de vie pe hectar, având o vârstă de aproximativ 8-18 ani
Producţie medie: ...
Din selecția atentă și riguroasă a strugurilor de soi “GLERA “produși chiar în Tenuta Astoria ia naștere un Prosecco cu caracteristici nemaipomenite, un perlage fin, continuu și o culoare galben pai cu reflexe verzui. ...
"Tatăl meu", a spus Arrigo Cipriani, "a înmuiat aroma uscată a lui prosecco, pe bună dreptate, amestecându-l cu aroma dulce de piersici albe: două treimi
Conegliano Prosecco și o treime de piure de piersic alb. Acesta ...
TIP:
Spumant
CULOARE:Rose
TEMPERATURA SERVIRE:
6 - 8°C
ALCOOL:
10%
STRUGURE:
Glera
VINIFICARE:
In inox.
VIZUAL:Roze
OLFACTIV:
Fructat, cu arome florale si note de fructe de padure
GUSTATIV:
Proaspat si ...
PROSECCO VAL D'OCA BRUT 0,75 L RIVE DI COLBERTALDO
Acest vin este produs după o selecție din cei mai buni struguri glera din zona producătoare Colbertaldo culeși manual.
Un roze strălucitor obtinut din Pinot Noir și Pinot Grigio de la Marca Trevigiana, cu o culoare roz atrăgătoare și un buchet de flori atent păstrate prin presare la temperatură controlată.
TIP:
Spumant
CULOARE:
Alb
TEMPERATURA SERVIRE:
6 - 8°C
ALCOOL:
11%
POTENTIAL DE INVECHIRE:
2 ani
STRUGURE:
Glera
VINIFICARE:
Metoda Charmat.
VIZUAL:
Galben pai, cu perlaj fin si ...
TIP:
Spumant
CULOARE:
Rose
TEMPERATURA SERVIRE:
6 - 8°C
ALCOOL:
11.5%
POTENTIAL DE INVECHIRE:
2 ani
VINIFICARE:
Metoda Charmat.
VIZUAL:
Roze stralucitor.
OLFACTIV:
Arome delicate de mere galbene si flori ...
TIP:
Spumant
CULOARE:
Alb
TEMPERATURA SERVIRE:
6 - 8°C
ALCOOL:
11.5%
STRUGURE:
Pinot Bianco
VINIFICARE:
Metoda Charmat cu pastrare pe drojdii pentru 2 luni.
VIZUAL:
Sec, cu arome proaspete si ...
Tara
Italia
Regiune
VENETTO
Alcool
11.00%
TIP:
Spumant
CULOARE:
Alb
TEMPERATURA SERVIRE:
6 - 8°C
ALCOOL:
11%
POTENTIAL DE INVECHIRE:
2 ani
STRUGURE:
Glera
VINIFICARE:
Metoda Charmat.
VIZUAL:
Galben ...